Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Romi Hofer

Head of Project Management, GfK Telecontrol AG

Romi Hofer
Romi Hofer

H Romi Hofer σπούδασε Media and Communication Science and Psychology στο πανεπιστήμιο της Βέρνης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε για τον οργανισμό Swiss Broadcasting Corporation (SBU). Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της εργάστηκε στην εταιρεία Mediapulse AG ως υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας, όπως επίσης και για τη σύλληψη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την ανάλυση των special media studies.

Από το 2008 η Romi Hofer εργάζεται στην GfK Telecontrol και είναι υπεύθυνη για την διοίκηση και οργάνωση των διεθνών έργων media research.

Παρουσίαση:
"Emerging Technologies and the challenge to broadcasters."

Οι τεχνολογικές εξελίξεις μεταμορφώνουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και σκεφτόμαστε για τα μέσα αναμετάδοσης. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο on demand είναι πλέον ευρέως διαθέσιμα. Η Romi Hofer, χρησιμοποιώντας την Ελβετία ως παράδειγμα θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αντιδρούν σε αυτές τις αλλαγές, την στρατηγική που ακολουθούν, και τις τακτικές που εφαρμόζουν. Επιπλέον στο πλαίσιο της παρουσίασης της θα αναλυθούν τα θέματα που προκύπτουν από αυτές τις αλλαγές, κυρίως για της έρευνες που διεξάγονται για το ραδιόφωνο και με πώς οι εταιρείες ερευνών αγοράς αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις νέες ανάγκες.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team