Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Nik Goodman

Consultant and highly experienced radio programmer working in the radio industry for nearly 20 years

Nik Goodman
Nik Goodman

Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα ενός από τους πλέον προοδευτικούς σταθμούς της Μεγάλης Βρετανίας, τον Power FM, για την παρουσίαση του Drivetime show αλλά και για να αναλάβει τη θέση του Head of Music. Λίγο αργότερα προσλήφθηκε από το ραδιόφωνο Virgin Radio ως Music Director όπου συνεργάστηκε με τον διάσημο Βρετανό παραγωγό και παρουσιαστή Chris Evans. Ο Nik έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αύξηση της ακροαματικότητας του σταθμού σε σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Στη συνέχεια αναλαμβάνει την παραγωγή του πολυβραβευμένου με Sony Awards προγράμματος 'Bam Bam Breakfast' ενώ ως Programme Director επαναλανσάρει τον ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Forth του Εδιμβούργου. Αμέσως μετά επιστρέφει στο Λονδίνο ως Programme Director για το Capital FM Regional Network για να επιβλέψει και να καθοδηγήσει την στρατηγική προγράμματος όλων των σταθμών του Capital οι οποίοι εκπέμπουν στις μεγάλες πόλεις της Μεγάλης Βρεταννίας.

Ο Nik κλήθηκε να αναλάβει καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM, ενώ ταυτόχρονα επέβλεπε το νούμερο 1 breakfast show του Λονδίνου. To 2006 o Νικ έφυγε από τον Capital FM για να ιδρύσει τη δική του συμβουλευτική εταιρεία για creative media, εστιάζοντας στη μουσική, στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη του περιεχομένου ραδιοφωνικών σταθμών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών η εταιρεία του έχει αναπτυχθεί και οι πελάτες του είναι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ευρώπης αλλά και της Μέσης και Άπω Ανατολής. Οι υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες του έχουν στόχο την δημιουργία και εφαρμογή επιτυχημένων στρατηγικών για την αύξηση ακροαματικότητας και την αύξηση εσόδων μέσω δημιουργικών λύσεων.

Παρουσίαση
"Creative Programming for the Facebook Generation"

Πως μπορούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ευκαιρίες που φέρνει σε αυτούς η νέα ψηφιακή εποχή που μόλις ξεκίνησε; Ποιες περιοχές και συνισταμένες πρέπει οι παραγωγοί προγράμματος να εξερευνήσουν, ως μέρος της ψηφιακής στρατηγικής; Ποιες είναι οι δημιουργικές καινοτομίες που μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να χτίσουν πιστότητα με τους ακροατές τους; Ο διεθνούς φήμης σύμβουλος στρατηγικής Nik Goodman θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα cases από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ευρώπης, οι οποίοι υιοθέτησαν τις δημιουργικές ευκαιρίες που έφερε η ψηφιακή επανάσταση, προάγοντας και ενισχύοντας ταυτόχρονα τα διαφημιζόμενα σε αυτούς brands, μέσα σε ένα ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team