Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Derrick Wilkie

Development Director at Radio 100FM, Copenhagen

Derrick Wilkie
Derrick Wilkie

O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).

Είναι τακτικός ομιλητής στο RAB (USA) Nab Radio Show (USA), στο Radio Days Europe. Ξεκίνησε σε έναν τοπικό σταθμό της Δανίας ενώ έχει εργαστεί ως εμπορικός διευθυντής σε πολλούς άλλους σταθμούς. Τα τελευταία χρόνια είναι στη θέση του Development Director στο Radio 100FM στην Copenhagen.

Παρουσίαση
"New technology – how will new technology affect radio sales in the future"

Το ψηφιακό ραδιόφωνο, το wifi, η ακρόαση ραδιοφώνου μέσω smartphones και η ηλεκτρονική μέτρηση ακροαματικοτήτων αποτελούν νέες τεχνολογίες, με ισχυρή δυναμική, οι οποίες θα επηρεάσουν καθοριστικά τα επόμενα χρόνια την ακρόαση ραδιοφώνου, διαμορφώνοντας γύρω από αυτό μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Μπορούν όμως οι τεχνολογίες αυτές να επηρεάσουν θετικά την απόδοση της διαφημιστικής επένδυσης στο ραδιόφωνο; Ποιες ευκαιρίες κρύβουν και ποιες παγίδες; Ο Derrick Wilkie θα παρουσιάσει στο ακροατήριο του συνεδρίου ενδιαφέρουσες απόψεις, σκέψεις, συμβουλές και πρακτικές για το πως να κεφαλοποιήσετε αποτελεσματικά τις ευκαιρίες αυτές στο νέο ψηφιακό κόσμο.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team