Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

James Cridland

Radio futurologist

James Cridland
James Cridland

Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK, radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.

Από το 1989 δραστηριοποιείται στο χώρο του ραδιοφώνου, έχει διακριθεί ως copywriter, παραγωγός και σύμβουλος σε θέματα web radio. To 2001 ανέλαβε καθήκοντα Digital Media Director στην Virgin Radio στο Λονδίνο, ενώ το 2007 μεταπήδησε στο BBC για να αναλάβει το έργο BBC iPlayer for radio. Από το 2009 έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ευρώπη.

Ο James είναι επίτροπος του The Radio Academy ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές ήταν ο chairman του Radio at the Edge conference. Υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση του James, το Virgin Radio website απέσπασε το βραβείο του κοινού αλλά και των κριτών στην κατηγορία Radio tvn Webby Awards το 2005.

Το Σεπτέμβριο του 2006 και υπό την καθοδήγησή του έγινε επανασχεδιασμός του Site του σταθμού αναπτύσσοντας ένα ιδιαίτερα καινοτόμο music-based social-networking system, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ ακρόασης και βελτίωσε σημαντικά την διακράτηση των ακροατών.

Παρουσίαση
"The future of radio"

Έχει το ραδιόφωνο μέλλον; Πως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά τον κόσμο εγγυώνται ότι το μέλλον του μέσου αυτού είναι λαμπρό; Ελάτε μαζί με τον futurologist James Cridland σε ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου και ανακαλύψτε πως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να δημιουργήσουν καλύτερα ραδιόφωνα, να αυξήσουν τα έσοδά τους, αλλά και να προσελκύσουν περισσότερους ακροατές.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team