Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Γιώργος Μπίνιος

Συμμετέχει σε πάνελ

Διευθύνων Σύμβουλος, Λάμψη FM

Γιώργος Μπίνιος
Γιώργος Μπίνιος

O Γιώργος Μπίνιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Λάμψη FM, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις του ελληνικού επιχειρείν, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., Ελληνικοί Βωξίτες Α.Ε., Prenatal Α.Ε., DeAgostini Hellas, κ.α.

Από το 2000 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε και με τον Village FM από τη θέση του Γενικού & Οικονομικού Διευθυντή, ενώ την ίδια θέση ασκεί και στην εταιρεία HRS, διαφημιστική εταιρεία που ανήκει στο Γερμανικό όμιλο ProSiebenSat1, μητρική και του Λάμψη FM. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Λάμψη FM κατέχει από το 2000. Έχει ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Business College of Athens και το London Metropolitan University, καθώς και Bachelor of Arts στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και Αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘Ενωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (Ε.Ι.Ι.Ρ.Α.).

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team