Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Γιώργος Πουλάκης

Συμμετέχει σε πάνελ

Εμπορικός Διευθυντής, ΑΝΤ1 Radio, Ρυθμός 94,9FM, Heaven

Γιώργος Πουλάκης
Γιώργος Πουλάκης

Ο Γιώργος Πουλάκης από τις αρχές του 2011 είναι Εμπορικός Διευθυντής των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤ1 και της δισκογραφικής Heaven Music, του ίδιου Ομίλου.

Διετέλεσε για 10 χρόνια Εμπορικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. της Λάμψη Α.Ε, καθώς και μέλος της ProsiebenSat1 Media Group. Για 8 χρόνια ασκούσε παράλληλα την εμπορική διαχείριση και του 88.3 Village FM, ιδιοκτησίας του Austereo Group, ενώ έχει πολύτιμη εμπειρία από την συνεργασία του με δύο μεγάλους ξένους ραδιοφωνικούς ομίλους Ευρώπης και Αυστραλίας. Παράλληλα έχει προϋπηρεσία 8 χρόνων σε περιοδικά (Αττικές Εκδόσεις, TEXT ΕΠΕ), καθώς και συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια ραδιοφωνίας και πωλήσεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team