Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Έλενα Μαθιού

Συμμετέχει σε πάνελ

Διευθύντρια Marketing, Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Έλενα Μαθιού
Έλενα Μαθιού

Η Έλενα Μαθιού γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 1984 αποφοίτησε από το Λύκειο Βριλησσίων. Αριστουχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνέχισε τις σπουδές της στο Manchester της Αγγλίας με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Οικονομία (MSc in European Politics and Economics απο το U.M.I.S.T. (University of Manchester Institute of Science and Techonology) καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master of Business Administration -MBA) απο το Manchester Business School.

Από το 1991 έως και το 1993 εργάστηκε στο τμήμα Οικονομικων της PROCTER & GAMBLE στη Φρανκφούρτη και απο το 1993 έως και το 2000 στο τμήμα Marketing των γραφείων της PROCTER & GAMBLE στη Φρανκφούρτη, τη Ρίγα, τη Βαρσοβία και τέλος ως Marketing Director Designate στο Λονδίνο(Global Business Unit Personal Health Care). Συνέχισε τη σταδιοδρομία της στην ELLESSE INTERNATIONAL ως Vice President International Marketing για ένα περίπου χρόνο.

Το 2001 επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει τη θέση της Marketing Director στην εταιρεία JOHNSON & JOHNSON HELLAS μέχρι και το 2006. Τέλος, το 2006 αναλαμβάνει το τιμόνι της διεύθυνσης Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και το πλούσιο πορτοφόλιο μαρκών της όπως η Heineken, Amstel, Fischer, McFarland, Carib, Chimay, Duvel, Buckler, Krusowice, Tiger, Morretti, Murphy’s κ.α. αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά, καθως και conversational Ιταλικα, και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team