Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Χρήστος Μπάρλας

Συμμετέχει σε πάνελ

Managing Director, RealFM 97,8

Χρήστος Μπάρλας
Χρήστος Μπάρλας

O Χρήστος Μπάρλας γεννήθηκε στο Μεσολόγγι τον Μάρτιο του 1971. Από το 1989 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μεγάλες εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα των Αθηνών.

Έχει διατελέσει Αρχισυντάκτης, Διευθυντής Σύνταξης και Γενικός Διευθυντής σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς (Mega, Alpha, Alter). Σήμερα είναι ο Διευθυντής του Real FM και ο αρχισυντάκτης της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο».

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team