Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Γιώργος Μουχταρίδης

Συμμετέχει σε πάνελ

Μουσικός Παραγωγός Εν Λευκώ 87,7, πρώην Δ/τής Προγράμματος Kosmos 93,6

Γιώργος Μουχταρίδης
Γιώργος Μουχταρίδης

Ο Γιώργος Μουχταρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και τελείωσε το 2ο Λύκειο Ζωγράφου. Σπούδασε στη σχολή διοίκησης και οικονομίας στα ΤΕΙ, αλλά ακολούθησε διαφορετική κατεύθυνση, από πολύ νωρίς.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1983 από το περιοδικό Ήχος & Hi Fi, του οποίου αποτέλεσε μέλος της βασικής ομάδας μέχρι και το 1994. Παράλληλα εργάζονταν στα περιοδικά Επτάμιση και Εικόνες, ενώ συνεργάστηκε και με τα ραδιόφωνα ΕΡΑ 4 και Σκάι, σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και μουσικός επιμελητής. Συνεργάστηκε ακόμη με τα ραδιόφωνα Pop FM και Ρυθμός, σαν μουσικός παραγωγός, ενώ εργάζονταν και ως διευθυντής παραγωγής σε μεγάλα φεστιβάλ της Αθήνας. Από το 2003 μέχρι και το 2011 διετέλεσε διευθυντής προγράμματος του πλέον επιτυχημένου ραδιοφώνου της ΕΡΤ τα τελευταία 20 χρόνια, του Kosmos 93,6, στο οποίο έδωσε ύφος και χαρακτήρα.

Σήμερα βρίσκεται στον Εν Λευκώ 87,7, σαν μουσικός παραγωγός και γράφει σε καθημερινή βάση στο διαδικτυακό περιοδικό Billboard Greece.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team