Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Λίνα Βασιλοπούλου

Συμμετέχει σε πάνελ

Γενική Διευθύντρια, Best 92,6, Εν Λευκώ 87,7 & V FM 88,3

Λίνα Βασιλοπούλου
Λίνα Βασιλοπούλου

H Λίνα Βασιλοπούλου έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία και είναι δημοσιογράφος. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της το 1985 από την κρατική τηλεόραση και τα περιοδικά των Εκδόσεων Λυμπέρη. Η σχέση της με το ραδιόφωνο ξεκίνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4, από την πρώτη ημέρα εκπομπής του, συμμετέχοντας σε πολιτιστικές και ενημερωτικές εκπομπές ως δημοσιογράφος-παραγωγός.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως το 2000, σε θέσεις αρχισυνταξίας και Συμβούλου Έκδοσης στις Εκδόσεις Λυμπέρη και στο περιοδικό Marie Claire του ΔΟΛ. Το 2000 ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού Best 92,6, το 2006 προσετέθη στα καθήκοντα της ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ 87,7 και το 2008 ο VFM 88.3. Η Λίνα Βασιλοπούλου παραμένει 11 χρόνια, στην Γενική Διεύθυνση των ραδιόφωνων του Ομίλου Λυμπέρη, ενώ το 2007 εξέδωσε και το πρώτο της μυθιστόρημα που είχε τίτλο «Μια κλεμμένη Ιστορία» και κυκλοφόρησε από τις Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team