Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Αλέξης Καρακατσάνης

Συμμετέχει σε πάνελ

Διευθυντής Προγράμματος, Star FM 97.1 & 93.1 Heart FM

Αλέξης Καρακατσάνης
Αλέξης Καρακατσάνης

Ο Αλέξης Καρακατσάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ερασιτέχνης εκφωνητής για ένα χρόνο και από το 1989 ραδιοφωνικός πλέον παραγωγός. Το 1990 μετακινείται στο Star FM και επτά χρόνια αργότερα αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και του Υπεύθυνου Ερευνών του σταθμού. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Star FM, που αποτελεί σταθερά τον πρώτο σταθμό ξένης μουσικής στην πόλη, ο όμιλος Τουρώνη προχωρά το 2003 στη δημιουργία του 93.1Heart FM.

Ο Αλέξης Καρακατσάνης αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του Προγράμματος και των Ερευνών και του Heart FM, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα από το λανσάρισμά του και έφτασε τον πρώτο μήνα εκπομπής του σε ποσοστά ακροαματικότητας 8%.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team