Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Παναγιώτης Κωστάκης

Συμμετέχει σε πάνελ

Διευθύνων Σύμβουλος, Kiss FM

Παναγιώτης Κωστάκης
Παναγιώτης Κωστάκης

O Παναγιώτης Κωστάκης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kiss Α.Ε, ανώνυμη εταιρεία, στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss 92,9.

Στο χώρο του ραδιοφώνου δραστηριοποιείται από τα νεανικά του χρόνια. Eίναι επιχειρηματίας που πιστεύει και επενδύει στις νέες τεχνολογίες. Ήταν ο πρώτος που εισήγαγε και λειτούργησε στην Ελλάδα το σύστημα DAB (Digital Audio Broadcasting) το Μάρτιο του 2004 και το 2008 το σύστημα DMB (Digital Multimedia Broadcasting). Είναι Γενικός Γραμματέας της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α (Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής), από το 2004.

Δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 1986. Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης –Υμηττού.

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team