Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

«Δημιουργικότητα & συνεργείες θα αναδείξουν το ραδιόφωνο»

Marketing Week Online | 23 Μαρτίου 2011 | 16:43 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: News,Ραδιόφωνο,Συνέδρια

«Δημιουργικότητα & συνεργείες θα αναδείξουν το ραδιόφωνο»

O Παναγιώτης Κωστάκης, Γενικός Γραμματέας της ΕΙΙΡΑ άνοιξε τις εργασίες του 1ου Radio Conference, το οποίο διεξήχθη την Δευτέρα 21 Μαρτίου, επισημαίνοντας ότι το ραδιόφωνο έχει να κερδίσει ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία.

«Ο στόχος που θέτουμε δεν είναι απλά να επιβιώσει το ραδιόφωνο, αλλά να συνεχίσει να κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά των ανθρώπων» ανέφερε. Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, κατέγραψε τα πλεονεκτήματα του ραδιοφώνου, αλλά και την ανάγκη συντονισμένης ανάδειξής τους.

«Η εξειδίκευση του προγράμματος είναι ένα πλεονέκτημα για το κάθε ραδιόφωνο, το οποίο μπορεί να το οδηγήσει σε μεγάλη αποδοχή στο κοινό που έχει επιλέξει και κατά συνέπεια το καθιστά κύρια επιλογή».

Όπως τόνισε, η διαφήμιση στο ραδιόφωνο είναι τέχνη, ενώ για την οικοδόμηση σχέσεων πιστότητας με τους ακροατές, το ραδιόφωνο πρέπει να εκπέμπει αξιοπιστία, ποιότητα, ειλικρίνεια. Τέλος επισήμανε την ανάγκη συμπόρευσης του ραδιοφώνου με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.

Το 1ο Radio Conference που διοργάνωσε το Marketing Week και η Boussias Communications τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΙΙΡΑ.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team