Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Ομιλητές

Διεθνείς ομιλητές

James Cridland Ο James είναι και ο Managing Director της εταιρείας Media UK , radio futurologist και επαγγελματίας ομιλητής σε διεθνή συνέδρια.
Nik Goodman Ο Nik ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Pete Waterman στο Radio City στο Liverpool. Αργότερα ανάλαβε καθήκοντα Programme Director του παγκοσμίως γνωστού σταθμού Capital FM.
Debbie Haigh Με πολυετή εμπειρία ως strategy consultant έχει δουλέψει με μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της επένδυσης στο ραδιόφωνο.
Derrick Wilkie O Derrick έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου. Για 6 χρόνια ήταν στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Radio Advertising Bureau (RAB).
Romi Hofer Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της έρευνας η Romi Hofer είναι επικεφαλής στην Gfk Telecontrol της Ελβετίας για τις διεθνείς έρευνες αναφορικά με τα Media.
Συμμετέχει σε πάνελ Λίνα Βασιλοπούλου Η Λίνα Βασιλοπούλου παραμένει 11 χρόνια, στην Γενική Διεύθυνση των ραδιόφωνων του Ομίλου Λυμπέρη, ενώ το 2007 εξέδωσε και το πρώτο της μυθιστόρημα που είχε τίτλο «Μια κλεμμένη Ιστορία» και κυκλοφόρησε από τις Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις.
Συμμετέχει σε πάνελ Χρήστος Γιακουμόπουλος Ο Χρήστος Γιακουμόπουλος την τελευταία δεκαετία είναι ο Εμπορικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92.
Συμμετέχει σε πάνελ Πολύκαρπος Ζαλώνης Ο Πολύκαρπος Ζαλώνης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Pollen.
Συμμετέχει σε πάνελ Αλέξης Καρακατσάνης Ερασιτέχνης εκφωνητής για ένα χρόνο και από το 1989 ραδιοφωνικός πλέον παραγωγός. Το 1990 μετακινείται στο Star FM και επτά χρόνια αργότερα αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και του Υπεύθυνου Ερευνών του σταθμού.
Συμμετέχει σε πάνελ Ξένια Κούρτογλου Το 1988 ίδρυσε την Focus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον χώρο των Ερευνών ΜΜΕ (Bari-Focus), της οποίας είναι σήμερα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος και πλειοψηφούσα μέτοχος.
Συμμετέχει σε πάνελ Παναγιώτης Κωστάκης O Παναγιώτης Κωστάκης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kiss Α.Ε, ανώνυμη εταιρεία, στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss 92,9.
Συμμετέχει σε πάνελ Έλενα Μαθιού Το 2006 αναλαμβάνει το τιμόνι της διεύθυνσης Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και το πλούσιο πορτοφόλιο μαρκών της όπως η Heineken, Amstel, Fischer, McFarland, Carib, Chimay, Duvel, Buckler, Krusowice, Tiger, Morretti, Murphy’s κ.α. αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη.
Συμμετέχει σε πάνελ Γιώργος Μουχταρίδης Σήμερα βρίσκεται στον Εν Λευκώ 87,7, σαν μουσικός παραγωγός και γράφει σε καθημερινή βάση στο διαδικτυακό περιοδικό Billboard Greece.
Συμμετέχει σε πάνελ Μαρία Μπαλικούρα Η Μαρία Μπαλικούρα συνεργάζεται με το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από τη χρονιά ίδρυσης του σταθμού, το 1996.
Συμμετέχει σε πάνελ Χρήστος Μπάρλας Από το 1989 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μεγάλες εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα των Αθηνών.
Συμμετέχει σε πάνελ Γιώργος Μπίνιος O Γιώργος Μπίνιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Λάμψη FM, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις του ελληνικού επιχειρείν.
Συμμετέχει σε πάνελ Στέφανος Ξενάκης Την περίοδο 1993-1997 συνεργάστηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Σκάι, τον Μελωδία FM και τον Λάμψη. Αποχώρησε το 1997 ως εμπορικός διευθυντής του Ομίλου και ένα χρόνο αργότερα, το 1998 δημιούργησε την Ίνκαμ.
Συμμετέχει σε πάνελ Γιώργος Πουλάκης Ο Γιώργος Πουλάκης από τις αρχές του 2011 είναι Εμπορικός Διευθυντής των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤ1 και της δισκογραφικής Heaven Music, του ίδιου Ομίλου.
Συμμετέχει σε πάνελ Βαγγέλης Σπάρταλης H συνεργασία του Βαγγέλη Σπάρταλη με τον Real FM ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση του σταθμού.
Συμμετέχει σε πάνελ Νίκος Σύμπουρας Εργάζεται στο χώρο της Έρευνας και της Επικοινωνίας από το 1989 και από το 2001 είναι Γενικός Διευθυντής της Aegis Media Hellas.
Συμμετέχει σε πάνελ Μάριος Τσουκάτος O Μάριος Τσουκάτος είναι Eμπορικός Διευθυντής του sports group του Pegasus Media Group και του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra 103,3, από τον Ιούλιο του 2008.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GFK
GFK TELECONTROL
GFK TELECONTROL
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΕΙΙΡΑ
ΕΙΙΡΑ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
BEST FM
BEST FM
Vfm
Vfm

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team